Serveringer

Serveringer er en metode til at fordele en bestilling på flere retter, så disse kan sendes individuelt af tjeneren, når de er klar til at blive kørt.

Indholdsfortegnelse

1. Sådan aktivere du funktionen: Serveringer

2. Benyt serveringer i Quickorder POS app'en

3. Kør retter

4. Bonner

1. Sådan aktivere du funktionen: Serveringer

Serveringer er som udgangspunkt slået fra.

1. Åbn din webbrowser, gå til pos.quickorder.io og log ind
  2. Tryk på Indstillinger i venstre menu
  3. Tryk på App - og slå Serveringer til

2. Benyt serveringer i Quickorder POS app'en

Som udgangspunkt indeholder en bestilling én ret.

1. Tilføj flere retter, ved at trykke på i kurven
  2. Tilføj produkter i kurven på de forskellige retter (Ret 1, Ret 2 osv.). Produkterne vil blive tilføjet til den ret, som man står på, når man placerer produktet i kurven
  3. Når du har lavet bestillingen, markerer du Bord og trykker på den røde knap, som hedder Bord, hvorefter du kan placere bestillingen på det bord, som gæsten sidder ved

3. Kør retter

1. Når bestillingen er placeret på et bord, køres "Ret 1" automatisk
  2. Herefter er det muligt at køre de næste retter, ved at finde bordet under Borde, og derefter vælge Kør varer

3. Tryk på Kør ud for den/de vare(er) som skal køre, og tryk på Send til køkken, hvorefter bonnen vil blive printet ude i køkkenet

TIP: Du kan ved at trykke på Flyt ud for et produkt, flytte produktet til en anden ret. Hvis du trykker på kan du tilmed tilføje en ekstra ret.

4. Bonner

Når du har fordelt produkterne på de forskellige retter, og placeret dem på et bord, da vil produkterne blive sendt til de relevante printere.

Første bon viser en oversigt over alle retter med besked om at køre Ret 1 - og at vente med efterfølgende retter.

Når en efterfølgende ret køres, gives besked om at køre den valgte ret, samt at vente med efterfølgende.

Hvis der laves ændringer eller tilføjelser til retter efter bestillingen er afsluttet, printes en bon med tilføjelser på de enkelte retter, og hvis retten med tilføjelse allerede er kørt, gives besked om at køre tilføjelsen.

Tillykke! Du ved nu hvordan serveringer fungerer! 🤩