Vis besked til kunden (Popups)

Med popups kan du kommunikere til dine kunder inde i din Weorder shop med henblik på at informere, vejlede og motivere.

Gå til "Loyalty" og "Popups" og tryk på "Add popup"

I opsætningen af din popup skal du tage stilling til følgende:

• Title: Titel på popuppen
  • Show on page: Hvilken side i din shop skal denne popup vises. Der er 3 muligheder (Første side, under indkøbskurven og ordrebekræftelsessiden).
  • App version: Vælg altid v.6 (version 6), da vi ikke understøtter den gamle version længere.
  • Text: Det indhold der står i beskeden
  • Expiry date: Udløbsdato - derefter vises pop beskeden ikke længere.
  • Customer groups: Her vælges hvilke(n) kundegruppe(r) som beskeden skal vises til.
  • Upload af billede: For at krydre popuppen kan du også uploade et billede.

Når du er færdig trykker du på save, og din popup vil derefter være aktiveret.

Her ses et eksempel på hvordan popuppen ser ud inde i shoppen.

Gode råd til popups:

Tilpas kommunikationen til kundens rejse i appen.

• Startsiden = velkomst, nyttige informationer og eventuelle aktive kampagner.
  • Indkøbskurv = hjælp kunden på vej med vejledning til resten af bestillingen og eventuelt reminder eller OBS punkter.
  • Bekræftelsesside = informér om væsentlige ting vedrørende afhentning/leveringen af deres ordrer.