Indrapporter en fejl

Hvis du oplever problemer i app'en, da kan du indrapportere fejlen til os.

Indholdsfortegnelse

1. Send et billede

2. Send en video

1. Send et billede

1. Tag et skærmprint. Du kan finde en vejledning til dette, på Apples hjemmeside her
    Der vil herefter poppe et vindue op
  2. Lav en kommentar. For at hjælpe os bedst muligt, da er det vigtigt, at du er så detaljeret som muligt omkring fejlen
  3. Ønsker du at tilføje flere billeder, da tryk på Tag et screenshot. For at komme tilbage til Rapporter en fejl efter du har taget billedet, trykker du på det lille kamera nederst i højre hjørne
  4. Har du allerede et billede, som du gerne vil vise, da kan du trykke på Vælg en fil fra galleriet
  5. Tryk på papirsflyveren øverst i højre hjørne

2. Send en video

1. Tag et skærmbillede. Du kan finde en vejledning til dette, på Apples hjemmeside her
    Der vil herefter poppe et vindue op
  2. Tryk på Foretag en skærmoptagelse

3. Tryk på det lille videokamera for at begynde at filme

4. Vis fejlen, ved at gentage den eller de handlinger som udløste fejlen.
  5. Tryk på stop-knappen, hvorefter du kommer tilbage til Rapporter en fejl siden

6. Tryk på papirflyveren øverst i højre hjørne

OBS: Du skal være opmærksom på, at fejlindmeldelser løbende bliver gennemgået, så hvis problemet er omfattende, da kan du ringe til os eller sende en mail efter du har indrapporteret en fejl, så vi kan se på fejlen sammen med det samme.