Automatisk emballageafgift

Denne artikel beskriver hvordan du slår automatisk emballageafgift til i Weorder. Dette betyder at kunderne automatisk får pålagt emballage ved bestilling.

1. Opret produktet i dit menukort i Quickorder Backoffice

Fx
Navn: Emballage
Pris: 4 kr

Husk at aktivér på takeaway integrationer

Synkronisér menukortet, når produktet er oprettes.

2. Aktivér i Weorder

Gå til Menu, vælg kategorien og dit emballage produkt. Tryk på navnet så produktet udvides. Kryds derefter af ved "set as default item" og "all discounts are ignored for item".

3. Tjek i din app

Produktet tilføjes nu til kurven automatisk. Tjek i din app så du kan se hvordan det virker.

Kunderne kan trykke på produktet og til- samt fravælge antal..