3. Ordrehåndtering med Weorder

Denne artikel viser dig hvordan, at du håndterer ordrer i Weorder.

Weorder sender automatisk ordren over til Quickorder kassen og printer ordren ud, som hvis I selv indtastede ordren.
I behøver derfor ikke at benytte Weorder til håndtering af ordrer - MEN det er godt til at få et overblik over jeres ordrer og I har også mulighed for at lave ændringer og andet relevant.

OBS: Jeres Quickorder iPad skal ALTID være tændt og være inde i app'en - også når I har lukket. Ellers kan det medføre at printeren ikke printer, når ordrene aflægges af kunden.

For at blive klar til at tage imod order på Weorder skal du gennemgå følgende:

1. Hvordan tager jeg imod ordrer?
  2. Hvordan ændrer jeg afhentningstid, leveringstid og regler for salg?
  3. Hvordan sætter jeg produkter som udsolgt?
  4. Hvordan annullerer jeg ordrer?

Se vejledninger herunder:

1. Ordremodtagelse.
Gå under "Orders" fanen for at få overblik over jeres ordrer. Tryk på "Enable sound" for at der afspilles en lyd hver gang at I modtager en ordre.

Alle ordre kommer ind under "Orders"-fanen. Her vil du kunne se hvad tid det er bestilt til, hvad der er bestilt og hvem som har bestilt.
Ordren accepteres automatisk og vises som grøn knap "accepted".

Ved at trykke på informeres kunden om at ordren er klar (via sms)

Ved at trykke på "Delivered" registreres der i systemet at ordren er udleveret.

TESTORDRER?: Hvis du ønsker at teste ordrer på din egen profil, kan du under "Loyalty" og "Giftcards" lave et gavekort til dit mobilnummer på 1000kr, som du kan teste med. Når du efterfølgende logger ind med dette telefonnummer, vil points'ne være aktive.

2. Ændre afhentningstid

Tryk på "Pick-up time" for at ændre det tidligste afhentnings-tidspunkt kunden kan vælge ved bestilling. Sæt den tid, som det normalt tager forberede maden.

"Too busy" knappen kan bruges når I ikke har kapacitet, til at tage imod flere ordrer. Husk at slå den til igen senere, når I kan tage imod ordrer igen.

3. Ændre leveringstid
Under "Orders" fanen, der kan du også ændre hvor lang tid det tager at levere maden til kunderne. Det gøre som vist nedenfor

4. Sætte produkter som udsolgt
Produkter kan både sættes som udsolgt på iPad'en i Quickorder eller direkte inde i Weorder som herunder.

Sæt et "X" i kolonnen "SoldOut" på det produktet som er udsolgt. Dette produkt kan ikke længere købes via appen.

Tilvalg kan du sætte som udsolgt ved at trykke på "Modifier editor", derefter tryk på pen-ikonet på tilvalgsgruppen med produktet som skal sættes som udsolgt.

5. Annullere ordrer
Hvis du skal annullere/refundere en ordre, så skal dette gøres via jeres Quickorder app under "moduler", "betalinger" og så trykke på den givne betaling.

Inde på betalingen skal der der trykkes på "Rediger" hvorefter du bliver mødt at følgende valgmuligheder.
Du kan nu vælge "Refunder betaling". Det tager ca. 5-7 bankdage fra refunderen til gæsten har modtaget pengene igen.