1.1 Aktivér Mobile Pay

Denne artikel viser, hvordan at du aktiverer Mobile Pay betalinger i din app.

For at kunne modtage betalinger via Mobile Pay skal du udfylde en verificering hos Adyen (finansiel tjeneste), der formidler betalingerne og overfører pengene til dig. Her skal du bekræfte din virksomhed, bankoplysninger og ejerskabsforhold.

Gå til Weorder backoffice -> Vælg Purchase settings

Tryk derefter på Complete Adyen Registration

Du vil nu blive sendt til en verificeringsformulár hos Adyen, som skal udfyldes for at de må overføre penge til dig ifølge finansiel lovgivning.

Formularen består af 3 verificeringspunkter:

1. Virksomhedsoplysninger

2. Bankoplysninger

3. Ejerforhold

1. Virksomhedsoplysninger

Her skal informationer omkring jeres virksomhed samt en dokument der bekræfter ejerskab af virksomheden.

1.1 Virksomhedsdokument

Upload et dokument som bekræfter virksomheden. Det kan fx være en CVR attest, registreringscertifikat eller dokument hentet fra Virk.dk.

2. Bankoplysninger

Her skal bank konto informationer indtastes. Derudover skal bevis for ejerskab af kontoen uploades.

2.1 Bevis for ejerskab af kontoen

Upload et dokument som viser din bank, bank konto og kontoens ejer. Dette kan fx være et scr shot fra din nettbank af kontoen.

Filformat: JPEG, JPG, PNG, PDF.

Max størrelse: 4MB

3. Ejeroplysninger

I 3. og sidste felt skal personlig information på ejer eller bestyrer indtastes.

Der skal som minimum indtastes controller (bestyrer) og underskriver (bestyrer eller ejer). Det kan godt være samme person.

3.1 ID på personerne

Man kan uploade kørekort eller pas. Vejledninger ses herunder og vises også i formularen.

Når formuláren er færdiggjort, skal du kontakte vores support på +45 71 99 26 24 eller support@quickorder.io, hvorefter at vi vil slå Mobile Pay til i jeres app.

Vedrørende udbetaling fra Adyen:

Penge fra Adyen udbetales ugentligt hver mandag og du kan forvente at modtage dem på din konto 1-3 dage efter.

Den saldo der udbetales er penge optjent torsdag-onsdag den foregående uge.

Eksempel

1. Penge optjenes torsdag d. 1 - onsdag d. 7
  2. Penge udbetales mandag d. 12
  3. Penge modtages på din konto onsdag d. 14.